20100121

::kisah seluar dalam pink belang-belang tak laku milik sang durjana::

oh mai..oh mai..panic..sangat panic..drama swasta betul lah.tak pasal-pasal je terkenang zaman-zaman jahiliah.sangat tak suka.peh..betul-betul menggugat ketengangan hidup guwe ni.such a nightmare..oh..guardian.mana guardian i ni..grrrr..


apesal kau datang hah??kau ni.lebih baik takde tau dari ada.semak.sumpah semak otak aku nak kene pikir pasal kau..meluat oh.


fine.kau kata kau datang saja je nak lawat aku as a friend of yours yang dah lama tak jumpa.kau bukan datang nak mengorat ke hape tapi kau paham tak.aku tak suka.mamposlah muka kau hensem macam brad pitt ke huduh basterd ke ape ke but still i dont like it..having you as a friend make me sick and want to vomit.yucks~


pengalaman ajar aku macam-macam pasal hidup.dah.pegi balik kampung sana.tanam jagung or gandum.kan lebih berkhasiat untuk kesihatan sejagat dari kau semak-semak otak kau nak korek-korek kisah aku.apehal?


dulu dan sekarang takde beza pun.persepsi aku kat kau masih sama cam dulu.tak pernah berubah.still menyampah tahap gaban kat muka kau tuh.hey.nak taip cite pasal kau pun buat aku dah muntah patbelasjuta kali dah tahu??


ps:jangan sebok hal akulah.laknat~

6 comments:

zulhilmi bdk blur said...

hmmm....
i`m speechless...
hahak

ayeen:) said...

ahahahaa.speechless apekes??

prots said...

tu pasal... suka hati jerk dier masuk bilik ko..

ayeen:) said...

sape pulak yang masuk bilik aku ni weyh??

btw.ko nak mintak tolong aku ape??

prots said...

ala... ko nie... buat2 x ingat plak..

lamiaaaaaaaaaa

BTW, saper yang ko citer nie? BUat Panas dowhhh... [jgn pilih jalan hitam]

ps:- da settle da.. ak nak suruh ko jadi beta tester kat blog aku. tapi da setel da.. thanks anyways.

ayeen:) said...

ahahahhaa..adalah one friend of mine which i mmg tak berkenan pon ngn dia ni.

owh tu je ke.ahahahha..nak test jugak weh~