20100323

::ye.ye.saya bodoh::

ah..malang sungguh.sudahlah memeras otak mahu menghasilkan entry tetiba lupa mahu emailkan kepada penganjur.jadi entry itu untuk apa??arrrggghhhh..benci.benci.benci.bila semua kerja aku mahu buat dalam satu masa sampai lupa certain-certain thing....

oh mungkin juga bukan rezeki aku untuk menyertai acara tersebut.yeah.sabar sahajalah..hanya teringat yang saya masih belum menghantar email kepada penganjur dalam bas semasa perjalanan ke terengganu last weekend.isnin mahu hantar padahal hari tersebut adalah hari penganjur umumkan keputusan siapa yang layak menyertai dan memenangi wang 50rm tersebut.

aku??gigit jari sahajalah di atas kelalaian tersebut.peh...sarip ja rasa hati...

okelah..dalam masa dua minggu ni mungkin akan jarang berbalas komen, jarang berbelogwalking, jarang mengupdatekan entry kerana sekarang adalah masa-masa kritikal bagi seorang student seperti saya ini.ahaha..maklum sahajalah..kerja last minute kan??

ps:selamat bersawang belog kusayang:))

9 comments:

widda_me said...

huhuhu..xpe kak.. x dijemput pun semua di invited...

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

2 la..wat kje last mnit lg..
kte pn sme gak..huhu

ayeen:) said...

wida:aku nak duet..bukan sekadar jemputan..geram2..

luz:ahahaa..tulah pasal..nasib badanlah kan

noor afzan said...

x pe..rezeki awak mungkin lebih2 baik dari ni nanti..=)

ZooL.Ahmad said...

anda sudah tua makcik..

pelupa~~

Kenzo said...

jgn cakapla macam tu...ceh ceh! tak bodoh!

ayeen:) said...

zul:choi..panggil ai makcik tau..

Kenzo:ahaha..ye..ye..ai pandai:)

ZooL.Ahmad said...

baik²..
makcik yang comel ok?? :)

ayeen:) said...

ahaha..makcik comel takpe..ai suka:)