20100308

::tag dari widda::


1. Adakah anda rasa HOT?
- aah.mmg aku tgh panas skang ni..sebab bilik aku panas maka dengan otomatiknya aku pun ikot panas sekali:))

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
- wallpaper empty seyh.jadik tak perlu upload barangkali:))
3. Cerita pasal gambar ni
- tiada perkataan yang sesuai untuk terangkan pasal wallpaper ini.sila tanya tuan punya laptop aka kakak aku sendirik.owh lupa.ini adalah laptop pinjaman okeyh:))

4. Bila kali terakhir makan pizza?
- owh.sudah lama tidak menjejakkan kaki ke pizza hut.last time adalah selepas meeting ktr masa tu tengah sibuk pasal sirah junjungan kot...

5. Lagu terakhir anda dengar
- she's gone-steelheart:))

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
- buat bodo saja:))

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
- owh.sshhshhhhh..rahsia:))

8. Tag lagi 8 orang
- owh i malas mahu tag orang.siapa mahu buat ya dipersilakan:))

16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
- widda ni hati tisu.

soalan 9-15 aku dah delete.kalau mahu tag yang original sila dapatkan di blog si widda perempuan berhati tisu sudahlah suka nages malahan tidak boleh berjauhan dengan keluarga..dey apalah:))

4 comments:

widda_me said...

ni namanya tagged walpaper..bukn tag kutuk wida..

hahahaha..boleh je berjauhan..
dgn syrat xleh ada prob..hehehhe

ayeen:) said...

ahahaa..kutuk ka??mana adalah:))

wanshah said...

camne ek nak main tag ni?.. kena orang lain tag kite dulu ke?.. tengok skarang ni cam famous jer blogger² mengetag orang. huhuhuh..

Jom lawat blog TKSB :-)http://wanshah87.blogspot.com

ayeen:) said...

yeah.suppose org tag kita dulu pastu baru leh buat tapi kdg2 ada je yang main amek dan buat sendiri tag yang best2 kat page2 bloggers lain tanpa ditag oleh bloggers tu..

kalau nak buat tag yang ni, amek aja oke:))