20100205

::aku taubat tanak buat aksi rempit secara membabi buta lagi::

ehem.ehem.tadi mahu tunjuk aksi lagak rempit berani mati dengan membuat aksi stunt panjat skyfolder untuk sesi pengubahan lighting untuk show usang sabtu malam.ceh.berani la sangat kan nak panjat-panjat segala..

masa pengarah suruh aku ubah lampu tu ke bawah sikit, then aku terpandang lantai.oke.agak tinggi.dan aku dah start seram sejuk kaku beku oke kat atas tu.dan-dan aku mahu turun.then.sekali lagi aku sangkut.aku tak berani oke nak turun.kaki dah bersilang milang kat tiang tepi skyfolder tu.

naseb baeklah ada si tojo dan mimi yang tenangkan aku dan beri semangat untuk turun ke bawah.kalau tak memang kena panggil bomba lah nak bawak aku turun bawah.ehehe.naseb aku tak pengsan je kat atas tu..

owh ya.aku malu.hampir menages oke kat atas tu.ahahha..malu.malu.

::tiada motif::

ps:aku taubat mahu panjat sambil buat aksi rempit lagi.

9 comments:

ieQa sWetLuv said...

haa.. tobat tau jangan cakap je ye.. sayangilah diri anda k huhu =)

ayeen:) said...

ahahaha..mesti sayangi diri sendiri:))

fecca said...

dh jadi cam kuceng...
reti nak xreti turun...

huahuahuahua~

=)

zulhilmi bdk blur said...

xde beso lg ke spek 2...
hihi

ashraf said...

hahha, tapi kalau tak try tak tau plak rase cmne kn?

dh try bru la taw..pgalaman itu penting.haha

perempuan ITU said...

Haaaha,aku suka gambar last.Rasa macam nak curi je spek kau.

ayeen:) said...

fecca:ahaha..lebih kurang kucengla aku masa tu...:)

zbb:ahaha.tu yg paling beso dow

ayap:yeah..pengalaman penting.gila babas sampai aku tobat mahu panjat itu menatang lagi.

airina:ahaha..mahu curik?tayahla..i camwhore pakai org lain punya lah.ahha

didiedulukala said...

owh..ada cerita inikah?tak twu pun.. ahaha

ayeen:) said...

adalah..:))