20091101

::planning::

ehem.ehem.esok paper yang keempat.pastu mahu kemaskan barang-barang berharga dan di bawa ke rumah sewa.eheh.mahu marathon muvie dengan si didie kalau beliau free.mahu bermengahbiskan masa di borders sambil membaca dan mencuci mata dengan perangai homo sapiens yang pelbagai.ish.sudah tiada sabar di hati.:)

owh.raya haji tahun ini mahu menyambutnya bersama-sama teman di ipoh.tapi berkemungkinan bersar di rumah akan diadakan kenduri doa selamat.harus memilih yang mana satu ini.berat sungguh.ehem.tapi tidak mengapa lah.sudah ku khabarkan kepada ibu niat di hati.seperti biasa,ibu benarkan saja.tapi siapa tahu kalau-kalau dia kecewa.ya,kenduri di rumah tapi aku berpeleseran di luar dengan teman-teman lagi.aduh.cemane neyh.

ps:rindu sama teman semua.rindu juga pada ibu.:)

4 comments:

widda_me said...

rindu kamoo jugak...akk blog xleh detect...(wida pengreport blog xleh dtect)

ayeen:) said...

siyes xleh detect??men2la menatang neyh.menyampah betol.

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

ayeen:) said...

wasalam.thx sbb sudi sgh and berkongsi info.blog anda juga bagus.bolehla saya tmbh pe yg patot kan??