20090926

20090925

::eidul fitri::

selamat hari raya untuk semua umat islam di seluruh dunia.ampun maaf dipinta.halal makan minum sume.maaf atas kekhilafan diri.ye.saya manusia tidak sempurna.sentiasa membuat onar.ikhlas neyh mintak maaf.

ps:aku sayang korang sume.tak kira betapa jahat korang kat aku.atau betapa jahatnya aku kat korang.ahahah~=]

20090917

::raya sudah tiba::

entry terakhir sebelum cuti skola..ehem..ehem..saya tahu.esok lusa tulat..kita pasti akan berpisah..ye.setiap kali tibanya cuti.kita pasti berpisah.harap bukan untuk selamanyalah..tapi siapa tahu apa yang akan berlaku kan??saya doakan yang baek-baek saja untuk anda.

heh.pe merepek neyh.xdla.aku saje je.seminggu oh cuti kak pah kasik.mesti la digunakan dengan sebaek-baeknya.seminggu jugak lah blog, mukabuku, mespes, prenster bersawang.hahaha..bia kan..oh.laptop xbole berehat,kena bawak balik untuk tujuan esaimen.baekkan aku??bawak balik kje uma..heh.sape cakap baek?terpaksa kot.nanti naek da nak kne pikir sal presentation g.final g.bile masa aku nak berehat neyh?huh kak pah sila jawab.

semangat kental je nak balik cuti.yeah.bunda nantika kedatangan anak mu di pagi raya ya..saya mahu laksa kegemaran.laen-laen saya tanak.oh.jangan paksa saya balik kg.saya tanak.saya mahu menonton tb sepuas=puasnya.menikmati gosip percintaan murahan artis-artis mesia.bunda pahamkan??yes.i love u.

ps:oyeah.mari tido sume.esok mahu bangun pagi.kemas bilik sebelum bergerak pulang.yeay!
bilik agak bersepah seperti tongkang pecah di rompak lanun.hehehe..

20090916

::ikan bakar::

semalam kami berbuka puasa.secara beramai-ramai.biasalah.cam da jadik tradisi lak kan berbuka puasa sebelum balik bercuti.ceh,cam cuti lama je..siot ah kak pah kemut kasik cuti sikit.pastu lambat lak tuh.haih.nasebla.dah..dah..malas i nak cite sal kak pah.kang kalau i cite kang xcukup lak entry nie..heh.

oke.oke.sambung balik.semalam pas kelas saiko.sume cam da xsabar an nak berbuka.ak da mula pasang angan-angan nak makan ikan bakar.yeah.balik bilik.setelkan esaimen IR jap sambil men FB.pastu mandi.siap2 nak g berbuka.black datang amek dalam kol 8 camtu..dalam kete perot aku da stat lagu feberet dia.keroncong untuk ana nyanyian m.nasir.

lebeh kurang sejam perjalanan nek kete.sampai la kat langat.peh.sampai2 tempat tu tutup.sakit dow hati.punah harapan aku mau makan ikan bakar.da la lapa mampos time tu.g kedai len.kat hujung simpang tu.oke la makanan dia.makanan sampai je aku terus tibai.sangat lapa oke.first time buka pose jam 10.ahhaha.

da siap makan.hanta azrin,bali ngn wife dia balik.terus shoot g danau kota.yeah.cam-cam mahkluk bernama manusia ley jumpa kat sana.potong stim nak shoping raya.ramai gilak manusia.heh.paling mantol bila ada time tu nga jalan-jalan ada bawu kentot.babi betol.sumpah busok.hey.bawu ketiak toksah cite la an.memang fresh dari ladangnya bawu..hahahhaa..celaka sungguh.

ps:perasaan bercampur baur nie.malas mau cite detail.heh.selamat bercuti sume~

::hatred::

i learned a lesson.very valuable.priceless.for me.thx for u who taught me.demn.i hate u.at the same time i miss u.yes.i hate u babe.

ps:lepas raya sumenye akan berubah.yes.yes.yes.

20090915

::under conFUCKtion::

blog still under confucktion.belom ada masa mahu wat betol2..wat masa nie tabole nak update blog sangat.tunggu ya??

20090914

::ape kes?::

asal akunye blog neyh?setiap kali update pon xnek.haih.musykil.musykil.sape2 bole tolong tak??asal a??xkan blog ak pon kene h1n1 kot?huhuhu..

ps:lama xupdate.cam bersawang je an..

20090910

::break::

im tired.being a 3rd student is tiring.killing me softly with all the assignment.project group.discussion.exam.huh.please.please.please.im sooo tired with all this thing.i just want to relax.a bit.that's enough la.god.this thing make me headache.trrr..trrrrrrr..trrrr...

tiada mood untuk berhari raya.kemungkinan besar akan membawa semua assignment,project and all ke rumah untuk disiapkan.

ps:busan oh~

20090908

::curik je an keje kau::

huish..geramlah.kenapa kene curik?xbole mintak elok2 kah?kau pikir sesak kau je?sesak orang len kau tak pikir lak?duet orang yang kau curik tu..kau penah pikir dia nak wat pe x?nak bagi mak dia ke..belanja makan dia ke.ape ke.asal kau curik?kau xd otak ke? kau ni.nak kata kecik.da besar.da tahu ne buruk ne baek.asal kau nie?bodoh sama panjang cam hiway.

sumpah aku geram.sebab kau curik hak aku.babi.sial la kau.sumpah aku susah dengan perbuatan kau.kau memang kejam ah.sumpah aku tak halal.mamposla kau.

sdgefgschduytferifhsdtbgferghxvnwdhftgcewritugie xhfmhdgvygh ueryg6re9-w8r8ewgbf encbftgsdy8ewtrfwqo0e-7qryfgbcnxmefiydvxhufd6yger90-ifj/zopufjcgyuixjfv9ditv


ps:bulan pose pon nak curik ke??sumpah pasni hidop kau ta tenang.

20090905

::mesej::

oh hari ini saya bermimpi ngeri.mimpi dapat mesej dari seseorang.ayat dia cam celaka.ugut-ugut mahu bunuh-bunuh gitu.senang cite mesej tu penuh la kata-kata berunsurkan kebencian.ugutan.tiada langsung unsur-unsur kasih sayang dan 1malaysia seperti yang dilaung-laungkan oleh PM kita si dato najib tuh.

huhu..bangun muka peluh-peluh.sebab bilik panas.yelah kak pah xprovide aircond.cane bilik nak sejuk ye tak??.muka memang gabra gile.pucat lesi.kalau toreh memang tak kua darahla..ah.tipu.kua gak darah kalau toreh ngn pisau.oke sambung cite.mesej tu cakap..salah tulis.."kau pompuan bla..bla..bla..kau gile ke wat aku cani??kau nie kan memang bla..bla..bla..nak mati agaknye kau ngan aku..aku benci kau..bla..bla..bla..nanti kau aku bunuh kau...bla..bla..bla.."

saiko dowh..tapi aku tatau sape yang tulis.giler.berdebar-debar i bangun tido..jap..jap..aku ada pikir sal sesape ke ye semalam sebelom tido??xd rasanya..pikr sal exam adalah..exam ke nak bunuh aku??sape huh??eyh..xpasal-pasal paranoid aku bertambah.

heh.stadi saiko g baek ah.o.pasni mahu berliburan bersama famili.yeah.bye-bye.

ps:weyh.kalau aku ada wat salah langsung ke tak langsung ke.mintak maaf eyh?selamat hari puasa yang ke...bpe ah??

20090904

::raya datang lagi::

tadi baca blog wida.semangat minah tuh mau sambut raya.aku..heh.seperti tahun-tahun yang sudah tetap tiada semangat raya.ye.semangat tuh dah lama takde dalam diri.sejak peristiwa along takde.fameli aku cam tak berapa nak sambut raya.raya pon ala kadar je.

dulu kecik-kecik rajinla mau keliling kampung kutip duet raya.baju raya mesti sama pattern ngan kakak ak si nooi.kale je len-len.pastu mesti beli selipar bata sebab senang nak sarung time balik.hehe.best woo..selipar mesti nak kaler hijau.sebab aku gila hijau.yeah..tak yah susah-susah cam pakai kasut cam dak pompuan len yang kasut mesti nak style mary jane ngan stoking panjang kale puteh renda-renda..ala2 princess gitu..

tapi bila stat aku darjah berapa ntah..bila banyak gile program raya kat tb..aku jadik semakin malas mau bertandang ke rumah orang membuncitkan perut dengan air saripdol or air wateve yang orang selalu hidang time raya.pastu makan ketupat,lemang segala jenis kueh mueh yang kat umah sendiri ada..setakat nak pusing-pusing kampung untuk duet raya 20sen or 50sen..baeklah aku tengok tb an.baju raya pon pakai time nak salam-salam je.dah siap salam bukak balik.pakai t-shirt ngan sua katok dok la tercatok depan tb sambil makan nasik impit berserta kuah kacang.peh..meleleh siot.

semakin besar semakin malas.cuma lately lah.pas abah dah tade..barulah cam stat beraya balik.balik kampung jenguk sedara mara bagai.ikotkan hati aku..alahai malasnye..tengok tb lagik best dari dok dengar orang tua-tua membebel-bebel hal tak tentu hala.fedup oh.balik kampung orang mesti tanye.."heh..ini anak sape??bla...bla..bla..oh..ta penah nampak pon...buat ape skang ni??oh..bila nak bla..bla..bla.." semak an??grrr..grrr..

oke..senang cakapla..aku siyes malas bab-bab nak bersosial neyh.tak reti mau sembang pe ngan sedara mara.paling kuat pon mesti nak menempel ngan mak..folo je la bontot dia g ane-ane.siyes tatau mau watpe.im not that type of person who can tag along with others and without my mum im lost..ahaha..

so senang cite aku memang tade semangat mahu raya.tade rasa mahu cari baju raya.tade rasa nak balik raya.cuma aku rasa cam nak bekerja lak tahun nie nyer raya.mahu cari duet poket time-time cani.tak rugi pon kalau tak raya..kan??

ps:selamat hari raya kepada semua umat Islam seluruh dunia bia pon raya lambat g..jangan lupa habeskan pose anda.mana tahu nie ramadhan yang terakhir kali ke kan? ampun maaf buat semua.cheers~

20090902

::sedutan hari ini::

titiiit.tiiit.*sms masuk*
view..*terkejut mak dia sms aku*
bukak sms *rakus*

sms berbunyi: 'ejtgbbvhasfgdsyfsdgcyxzcygtuivchzvc'
ak balas: 'ndkgdfudsbvjdfngvyufbnkcxjk g'
mak dia balas lak: 'njcdbfdgfdtgfiergewyfbcn'
ak balas lagik dan lagik: 'djifhjhusfgiohvoisbcbf'
*berbual dalam bahasa alien ah kami..korang ne paham..kan?kan?*

terus sms dia.tade balasan.oke.terus kol.sore nga sedap tido.humphdgsydfvvhsd..cakap-cakap.kredit abes..blur jap..huh..kai sos topup.dapat 2rm.oke..teruskan msg.

hurm..da siap.baca buku jap.on9 skali.ngntok.sambung tido.tetiba ada suara sumbang mambang kat bawah ngah jerit-jerit cam kene rompak ngan lanun.bising mamposnye.bongok.bangun.muka bengis gila.tengok kat hall xd orang.terus ke bilik air basuh muka.basuh baju.mop lantai.sapu bilik.peh.oke.aku suka mengemas kalau aku marah.heh.

ps:mak dia jumpa no kat blog oh.tp aku da delete ah.~

::perang yuk::

saya akan berperang..sila doakan saya menang dalam peperangan ini.kalau saya tak kembali maka saya telah pergi..oke bye.

ps:ape perasaan anda sekarang??puas??tidak??jemu??benci??cakaplah.aku sudi mendengarnya dari mulut kamu sendiri.heh.tidak berani bukan??